építkezés

Szaniter konténer bérlés építkezésre

A zökkenőmentes építkezési folyamatok érdekében nem csak annak kell figyelmet szentelni, hogy az építési területen felhalmozódott bontási hulladékokat kezeljük és elszállítsuk, hanem annak is, hogy munkásainknak megfelelő higiéniával rendelkező illemhelyet biztosítsunk. A szaniter konténerek erre nyújtanak praktikus megoldást, ami nemcsak a kényelmes munkavégzést biztosítja, hanem hozzájárul az építőcsapat kényelméhez is. Olvass tovább és tudj meg többet a szaniter konténerek bérléséről.

A szaniter konténerek egyik legfőbb előnye, hogy mozgathatóak, könnyen alkalmazkodnak az építési területek és az emberek elvárásaihoz. Egy jól felszerelt szaniter konténer nem csupán az alapvető igényeket elégíti ki, hanem hozzájárul a munkatársak moráljának megőrzéséhez is. Az építkezési területen eltöltött hosszú órák és napok során a higiénikus szaniter létesítmények elengedhetetlenek a jó közérzet fenntartásához, hiszen WC használatán kívül a mosdóhasználatra és zuhanyozásra is lehetőséget biztosítanak.

Azonban fontos, hogy bár a konténerek könnyen telepíthetőek, egyenes talaj, valamint a működéshez szükséges víz, áram és csatorna csatlakozás kell a telepítésükhöz. A csatorna csatlakozás sok esetben kiváltható szennyvíztartállyal. Ezenkívül a szállításuk saját emelőrudas autóval történik, ami bár rugalmasságot ad a terepre fuvarozás körülményeiben, a telepítés során figyelmet kell szentelni a kocsi területre bejutásának feltételeire is. Sőt az időjárás viszontagságait is figyelembe kell venni, mert egy átázott, sáros talaj nem bírja el a szaniter konténert szállító autót.

Szaniter konténerek bérlése

Fontos ezenkívül, hogy a szaniter konténerek bérlése gazdaságos alternatíva is, hiszen elkerülhetővé válnak a hagyományos WC-k és zuhanyzók telepítésével járó költségek, munka-, idő- és anyagfelhasználás. Illetve a bérlés során lehetőség van a konténerek karbantartására és tisztítására is, melynek időpontjait a bérlés időtávjának megfelelően lehet meghatározni.

A kölcsönözhető szaniter konténerek esetében a Merkon Kft. két típust tud biztosítani a bérlőknek. Az egyik egy 14 ajtós koedukált, a másik pedig 20 mosdós, női-férfi bejáratokkal rendelkező konténer. A 14 ajtós konténer elején található egy kézmosó, ezenkívül minden wc fülkéhez külön bejárat áll rendelkezésre a vendégeknek. A 20 lábas konténer, külön női és férfi bejárattal rendelkezik, a női részen három wc kabin és kézmosó van, a férfi részben pedig két wc fülke, három piszoár és kézmosó található.

Ha az építkezések során a kényelmet, a hatékonyságot és a gazdaságosságot részesíted előnyben, akkor a szaniter konténerek bérlése remek választás! Könnyítsd meg az építőmunkásaid mindennapi életét és keresd fel a mobilwc.hu oldalt. Bérelj szaniter konténert az építkezésen résztvevő emberek higiéniai kényelméért!